Testvér babakocsi, mely megoldja a gondokat!

A testvér babakocsi vásárlás egy meglehetősen praktikus dolog, ha tudjuk, hogy egymást követően több kisbabát is tervezünk, vagy ha más a másodikat várjuk, de az elsőt már kivinnénk kocsikázni. A testvér kocsikkülső extrákkal is felszerelhetőek, és széltükben nem sokkal nagyobbak, mint egy rendes egyszemélyes kocsi, így nem lesz probléma velük a közlekedés. A testvér kocsi ülései ezen kívül egymástól függetlenül cserélhetőek és állíthatóak, azaz például egy 2-3 éves gyermek esetében ülő pozícióban áll az ülés és előre néz, míg a másik oldal ülése a szülő felé fordítva, fekvő pozícióban állhat, sőt, akár mózesre is cserélhető, ha a baba még nagyon apró.

Az ilyen kocsik praktikusabbak, mint az iker babakocsik, ugyanis alkalmazkodnak ahhoz, hogy a gyerekek eltérő ütemben növekednek.

Ráadásul egy ilyen járgány esetében még az is megoldható, hogy ha az egyik gyerek már kinőtte a babakocsit, akkor a helyére kosarat lehet felszerelni, így megkönnyítve a bevásárlásokat. A testvér babakocsi tehát egy olyan eszköz, mely megkönnyítheti a szülők hétköznapi életét azáltal, hogy nem kell két külön kocsit tolniuk, és nem is kell azzal küszködniük, sem, hogy a kocsikat cserélgessük.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Család