Az anyukák öröme a csúszdák

Mi anyukák nagyon közelről láthatjuk, ahogy a csöppségeink napról napra egyre nagyobbak lesznek. Minden kis változás feltűnő és leírhatatlan érzés, ahogy szemeink előtt szépülnek és fejlődnek. Én nagyon jó neveltetést kaptam és tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire kedvező hatással volt az életemre. Ezt szeretném továbbadni a gyerekeimnek is. Ezért nagyon fontos számomra, hogy érzelmileg és mentálisan is megfelelően fejlődjenek.

Ebben a korban, amelyben ők vannak tudom, hogy a minőségi játszás az egyik legfontosabb fejlesztő tevékenység. Ennek következtében én nagyon szeretem őket játszótérre vinni és különösen az öröm számomra, mikor a csúszdák kerülnek az előtérbe.

Hosszas kutatás után felfedeztem, hogy a csúszdák hatására az egyensúlyérzékük és koordinációs képességük szignifikáns változáson megy keresztül. Nagyon szeretném őket majd valamilyen sport gyakorlására bíztatni és tudom, hogy ezek a képességek mennyire jól jönnek majd a későbbiekben. Amiatt is nagyszerű dolog a számomra, mert a rugalmasságuk is növekszik a csúszdázás közben és a sok mászás, mozgás hatására a fizikai erejük is hasonló folyamatokon megy keresztül.

A csúszdák világátkülső a gyerekek többsége nagyon szereti. Emiatt gyakran előfordul, hogy sokan játszanak egyszerre a játszótéri csúszdákon. Mondani sem kell, hogy ennek maximálisan örülök, hiszen így kialakulnak a társas interakciókra való megfelelő képességeik is. Megtanulnak együttműködni másokkal, figyelembe venni a többiek véleményét és egymás támogatásának a fontossága is felerősödik bennük.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Gyereknevelés