Bambusz WC papír, a tudatos vásárlók választása

WC papír, WC

Földünk pozitív jövője sokakat foglalkoztat és mára köztudott tény, hogy számos emberi tényező hatással van rá. Bár többen úgy gondolják, a kérdés csak a szakemberekre tartozik, valójában mindannyian tehetünk a bolygónk szépségének és épségének megőrzése érdekében.

Nem szükséges nagy és „világmegváltó” megoldásokra gondolni, elegendő, ha mindössze átgondoljuk a hétköznapjainkat, majd olyan szokásokat alakítunk ki, amikkel igyekszünk kímélni környezetünket. Ezúttal egy olyan területre szeretnénk felhívni a figyelmet, ami sokaknak talán nem jutna azonnal eszébe, miközben igen sokat számíthat, ha a természet és erdők védelméről van szó.

 

Környezetbarát WC papírral a Föld megőrzéséért

A személyes higiénia kiemelten fontos egészségünk megőrzéséhez, és ez igaz a WC papírra is. Fontos, hogy számunkra kényelmes és higiénikus megoldásokat válasszunk a hétköznapokra, de ezekről a szempontokról akkor sem kell lemondanunk, ha egyúttal szeretnénk a környezetünkre is figyelemmel lenni. Ennek egyik nagyszerű és egyben egyszerű módja, ha környezetbarát WC papír mellett döntünk.

 

Bambusz WC papír

A bambuszból készült termékek kiváló választást jelentnek, ha fenntartható megoldásokat keresünk. A bambusz a leggyorsabban növekvő növény a világon. Egyetlen nap leforgása alatt akár egy métert is képes nőni. Egy fához képest 30 százalékkal több széndioxidot vesz fel és 35 százalékkal több oxigént bocsát ki, így a globális felmelegedés ellen is nagyszerű munkát „végez”.

A bambusz WC papírkülső festékmentesítő anyagokat nem tartalmaz, így különösen bőrbarát. Csomagolása szinte mindig műanyagmentes, ami nagyszerű hír zero waste életmódot követőknek is.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Higiénia