A műfű lerakása szakszerű módon

műfű lerakása, gyep ingatlan előtt

Amennyiben örökzöld pázsitunk előnyeit hosszú ideig szeretnénk élvezni, a műfű lerakása rendkívül fontos mozzanat lehet, amihez nem árt a megfelelő szakértelem.

A műfű lerakását elvégezheti akár Ön is, vagy rábízhatja a Grassland segítőkész munkatársaira. Akárhogy is, mindkét esetben állunk a rendelkezésére, legyen szó egyszerű tanácsadásról vagy a teljes és szakszerű műfű telepítésről egyaránt.

A Grassland már hét év munkatapasztalattal rendelkezik a műfű lerakása és forgalmazása terén. Saját gépparkunk révén szakértői csapatunk a teljes kivitelezést vállalja, egészen a helyszíni felmérésektől kezdve a végső simítások megvalósításáig.

Első lépésként kiszámítjuk a területre szükséges anyagmennyiséget. Amennyiben ez indokolt, alapos helyszíni felmérést is végzünk a műfű lerakásakülső előtt, hogy megfelelő alépítményt biztosítsunk neki. A talajviszonyokat és domborzatot tekintve, egyes esetekben különböző rétegrendű alépítmény kialakítására lehet szükség.

Amennyiben a műfű lerakását erkélyre vagy teraszra tervezzük, fontos, hogy pormentes és sima felületre telepítsük azt a megfelelő eredmény elérése érdekében. Ilyen módon az örökzöld pázsitot rögzítő ragasztó stabilan és eredményesen tud megkötni. Ennek megfelelően olyan burkolatot kapunk, amely nemcsak, hogy üdítő látvány lesz a szemeinknek, de emellett rendkívül kevés gondozást is fog majd igényelni.

Ne feledje: Grassland – az örökzöld pázsit. Velünk könnyebb!

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan