Miért válasszon jó könyvelői irodát?

A jó könyvelőiroda adótanácsadást, könyvelést, bérszámfejtést és egyéb megbízható könyvelő szolgáltatásokat biztosít Budapest szívében, a József körúton. Széleskörű szolgáltatásaink közt szerepelnek a cégalapítás szolgáltatásaink is, mely során segítünk kiválasztani a megfelelő társasági formát, tevékenységi kört, valamint az adózási formát is. Irodánkban kizárólag papírral rendelkező gazdasági szakemberekkel dolgozunk.

Egy gazdasági szakember segítségére azért van szükség, hogy Önnek minél alacsonyabb költségekkel kelljen számolnia. A tanácsadás során tájékoztatást kap az adózási kérdésekről: adótervezés, adóoptimalizálás, eseti adótanácsadás a társasági adó, általános forgalmi adó és a személyi jövedelemadó.

A jó könyvelőiroda legnagyobb előnye, hogy kizárólag az elvégzett munka után számoljuk fel a költségeket, azaz nem havidíjat kérünk Öntől a könyvelés után, hanem a teljesítmény után számoljuk fel az összeget. Könyvelőink ezen felül teljes, 100%os garanciát vállalnak a munkájukra, így biztosítva Önt afelől, hogy nem érheti anyagi kár a cégétkülső a könyvelő hibájából.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Üzlet