Egyedi pólót ikreknek

Az ikrek csodája egy ritka különlegesség. Általában a család egy gyermekre számít, és a második egy meglepetés. Értékes és egyben vicces ötlet lehet, ha mind két gyereken egyedi pólókülső van, melyen poénosan jelezve van, hogy a két gyerek szorosan kötődik egymáshoz. Több olyat lehet látni, hogy az egyik egyedi pólóján áll a tervezett felirat, míg a másikon a meglepetés szó.
Szuvenír póló
Külföldön járva az emberek szeretnek vásárolni maguknak és szeretteiknek szuvenírt. A turisták által közkedvelt helyeken sok árus kínál az adott város nevével, logóval ellátott egyedi pólót, táskát, kulcstartót, sálat, stb. Valljuk be, hogy haza érve jó is, ha van valami emlék az ott eltöltött idővel kapcsolatban. Egy egyedi póló vagy táska pedig a hétköznapokban is hasznos lehet.

Hol találkozunk egyedi pólóval?
Egy nyári táborba, pár napos szervezett kirándulásra érkezve sokszor kapunk egyedi pólót. Ami a napok során egy testmozgásra igen alkalmas tud lenni. Az áruházakban, üzletekben is az egyedi póló alapján ismertetjük fel az ott dolgozót. Építési munkálatoknál is egységes az öltözék, hogy a kollégák egymást könnyebben észrevegyék a zsúfolt utcán.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Divat