Hol vegyek ingatlant?

Eladó ingatlankülső vásárlásakor mindig érdemes legalább 10 évvel előre gondolkodni, főleg, ha családalapítás előtt áll az ember, és gyerekeket tervez.
Fontos elsősorban a lakás tájolását figyelembe venni. Mikor mi lakást vásároltunk anno, kinéztem magamnak a parkolóból egy lakást, melynek a fürdőszobájának hatalmas ablakai voltak. Elképzeltem, hogy milyen jó lesz úgy fürdőzni, hogy az ablakból beárad a napfény, csicseregnek a madarak, én pedig a habok közt egy koktélt szürcsölgetek. A férjem sem különösebben volt józan akkor még, legalábbis az eladó ingatlanok értékelésében nem volt akkor még jártas. Nem is csoda, hogy azt követően, hogy a napsütötte fürdőszoba képét berajzoltam a gondolataiba, már ő is azt a lakást akarta megvásárolni.
Édesanyám beszélt rá végül minket arra, hogy inkább egy olyan lakás mellett döntsünk, melyet két oldalról határol egy-egy másik lakás, mivel azok sokkal jobban fűthetőek. Végül hallgattunk rá, és egy középső lakás mellett döntöttünk. Azóta beláttam, hogy jól tettünk, hogy hallgattunk rá, hiszen úgysem ülök egész évben a kádban, főleg mióta megszületettek a gyerekek.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan