Önfestékező műanyagházas bélyegzők

A legtökéletesebb hordozható bélyegző az önfestékező műanyag bélyegző. Kialakításuk miatt kényelmesen használhatók: puha, gumis oldaluk és fogantyújuk van, valamint kis üveglapot helyeztek a pecsételő rész elé, hogy jól látható legyen, hogy hova kerül majd a nyomda. Az ilyen önfestékező műanyag bélyegző típusok méretét a felvitt adatok mennyiségétől függően kell kiválasztani. Várhatóan 4500-5500 forint közti összegben már jó bélyegzőket lehet kapni.
Az önfestékező bélyegzők kiválóan alkalmasak cégekkülső adatainak bélyegzésére. Meglehetősen sok adat elfér rajtuk, ez a sorszámtól függ, igény szerint akár logót is fel lehet tenni a bélyegzőre. A cégnév, a székhely címe és az adószám a legfontosabb adatok, ezen kívül pedig feltüntethető rajtuk a cégjegyzék szám, a telefonszám, az e-mail cím, egyéb elérhetőségi címek stb.
Bár elsősorban a fekete-sötétkék színeket szokták javasolni – a bélyegző elkészthető különféle lenyomatszínekkel. Ami miatt nem érdemes más színekkel dolgozni, az az, hogy fénymásolva például nem igen vehető ki egy kevésbé intenzív szín.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Üzlet