Modern és esztétikus táblás kerítés magánterületekre is

táblás kerítés és ló

A modern kerítéseket az jellemzi, hogy minimalisták, mobilisan mozgathatóak a felállítás helyszínére, azonban, ha már egyszer összeszerelésre, felállításra kerültek, akkor már stabilak, megbízhatóak és biztonságot nyújtóak.

Ezek a modern táblás kerítések fém keretbe helyezett fémhálós szerkezetek, melyeket legtöbbször mondjuk a parkokban láthatunk. De ez nem jelenti azt, hogy magánterületen nem mutat jól egy táblás kerítés – sőt, igazából birtokok, lakások, céges terület szegélyezéseként is kiváló választás egy ilyen darab.

A táblás kerítéskülső többek közt szürke és zöld színben szokott megjelenni a piacon, betonalapba vagy épp a földbe állítva helyezik el a szegélyező fémcsöveket, amelyekre ráerősítik a fémhálót, magát a kerítést. Kétféle verziót találhatunk ezekből a darabokból, az egyik az az úgynevezett 2D kerítés, amely pusztán egy vertikális, egyenes fémhálóból áll, emellett van egy 3D kerítésnek is nevezett variáns is, mely szögletes hajlításokat is tartalmaz, ezen túl pedig van, hogy megerősítésképpen két vagy épp három egyforma hálót hegesztenek össze és így épül fel az ilyen táblás kerítés masszív szerkezete.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan