Okkal döntöttünk a PVC padló mellett

Nagy lakásfelújításba kezdtünk bele és ezt a folyamatot mind végigkövették a rokonaink, barátaink, sőt még a szomszédaink is. Szépen alakultak a dolgok és mindenkinek elnyerte a tetszését az új koncepció. Viszont elsőre nem mindenki értette, hogy miért kerül PVC padló több helyiségbe és miért nem inkább hagyományos parketta.

Először is ennek megértésére nézzük meg mi is pontosan ez a járófelület. Egy olyan rugalmas műanyagból készült burkolatról beszélünk, ami könnyen felhasználható, időtálló és nem utolsósorban árban is rendkívül kedvező.

Az anyag minősége és vastagsága alapján többféle változat került a piacra, attól függően, hogy ki hova szeretné használni. Ami pedig nekem kifejezetten tetszik a PVC padlóban, hogy számos mintázat közül lehet válogatni, ami lehetővé tette az esetünkbe, hogy minden helyiségbe az ízlésünkhöz mérten válasszunk.

Minden helyiségnek megvan az atmoszférája, minden szobának megvan a stílusa és mi azt tartottuk végig nagyon fontosnak, hogy ezek többségében a PVC padlóval valósítsuk meg az alaphangulatot. Nyilván többen kételkedtek ebben, viszont nem tudták még akkor, hogy milyen sok modern változat áll a vásárlók rendelkezésére. Így miután látták, hogy mit sikerült alkotnunk, mondhatni az álluk is leesett.

A PVC padló által gyorsabban tudtunk haladni a felújítással és olyan burkolatot használtunk fel, ami nehezen sérül, formálható és még rendkívül egyszerűen tisztítható is. Nekünk a minőség mellett az ár is fontos volt és ezt a két tényezőt figyelembe véve, ma is azt tudom mondani, hogy a legjobb választás volt a PVC padlókülső.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Otthon
  • Címkék :