A Halo 5 és a folytatás

A Halo 5, vagy ahogy a filmes feldolgozást magyarra fordították: Tűzgyűrű, a halo sorozat ötödik része, mely már az Xbox One konzolra jött ki, és jelenleg, ez az Xboxkülső legnagyobb példányszámban eladott játéka, ami várható is volt, hiszen a Halo részei 2001 óta sorban döntik meg az előző részek eladási rekordját.
A Halo 5 –el kapcsolatban azonban megosztó véleményeket olvashatunk. Már korábban is megosztó volt a vélemény a Halo-val kapcsolatban, ugyanis az egyébként is bonyolult és összetett történetet nem kronologikus sorrendben közvetítik a játékok, hanem össze-vissza. Azonban akik igazán beleszerettek a játékba azt nyilatkozzák, hogy ha jobban elmélyülünk a játék világának tanulmányozásában, akkor szerethetővé válik, még azok számára is, akik egyébként kissé lassúfolyásúnak tartanák a cselekményt.
Az Xbox One legnagyobb példányszámban eladott játékának sikere után már be is jelentették a következő, 6. részt, és idén, 2018 márciusában jelenik meg a filmfeldolgozás második része, a Lázadás.

Bejegyzés adatai