Hamarosan érkezik a Modern Warfare 2 Remastered

2018-ban jön ki a Call of Duty hatodik részének, a 2016-ban játszódó Modern Warfare 2 részének felújított verziója, Playstation 4- és az Xbox One konzolokra.
A Modern Warefare cselekménye 5 évvel az előző rész után játszódik, a történet Oroszországban kezdődik, ahol egy Makarov nevű, újonnan hatalomra került kormányfő háborút hirdet a Nyugat ellen, és ezzel megkezdődik a háború. A játékos egy amerikai katona szemszögéből látja a cselekményt, aki épp Afganisztánban szolgál. Allen, a katona képességeinek köszönhetően bekerül abban a kislétszámú csapatba, mely orosz területre behatolva meg szeretnének visszaszerezni egy lelőtt amerikai műhold darabjait. Itt, hogy beépüljön az ellenség közé, orosznak adja ki magát, de felfedezik személyazonosságát, és felhasználják arra, hogy úgy mutassanak be egy tömegmészárlást, mintha amerikai kéz lenne a dologban. Ezt követően Makarov kivégzi Allen-t. Itt persze nem ér véget a cselekmény.
Április 30-án tehát ennek a játéknak a felújított verziója érkezik meg a Playstation 4külső– és az Xbox One konzolokra, a későbbiekben pedig PC-n is elérhető lesz a játék.

Bejegyzés adatai