Azonnali iPhone szerviz

iPhone szerviz, bögre

Murphy törvényei közé felvehetnénk, hogy a háztartási gépek – beleértve a Tv-t, a számítógépet és a telefonjainkat is – szeretnek akkor elromlani, amikor a legnagyobb stressz alatt vagyunk.

Amikor valamit tényleg időben be kéne fejezni, legyen az egy határidős prezentáció vagy egy szakdolgozat. Ekkor elfeketedik a számítógép képernyője, nem nyomtat a nyomtató, vagy az okostelefon néz ránk sötéten, reménytelenül. És persze Béla telefonszáma – az egyetlen ismerősünké, aki értene ezekhez a dolgokhoz – nincs meg a kollégiumi szobatársunknak, a nem működő telefonból pedig sehogy nem lehet előhívni.

Nem árt, ha felkészülünk ilyen esetekre, és jó előre összegyűjtjük a vészhelyzetek megoldásához szükséges információkat. Reménykedjünk a legjobban, de készüljünk fel a legrosszabbra – sok bölcsesség van ebben a mondásban. Telefonunkkal kapcsolatban sem árt, ha tudunk olyan iPhone szervizről, ahová bármikor elugorhatunk gyengélkedő készülékünkkel.

A budapesti IONICkülső iPhone szerviz könnyen megközelíthető az M1-es metróval, valamint a 4-es és a 6-os villamossal. A Teréz körút 12 szám alatt található szervíz elsősorban Apple készülékek javítására specializálódott, de bármilyen más mobiltelefon vagy táblagép szervízelését is elvállalják.

Ha a telefonunkat feltöltve visszük be, akkor az iPhone szerviz dolgozói azonnal nekifognak, hogy megjavítsák a készülékünket. Munka után is beugorhatunk hozzájuk. Este 7-ig rendelkezésünkre állnak az iPhone szerviz munkatársai.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Tech