Kedvező árú székhelyszolgáltatás egyéb szolgáltatásokkal fűszerezve

székhelyszolgáltatás iroda sziluett

Mikor vállalkozásommal elértem egy olyan szintre, hogy már túl sok volt nekem a papírmunkával foglalkozni, de még ott nem tartottam, hogy egy titkárnőt felvegyek – hiszen még mindig magánvállalkozóként, egyénileg dolgoztam, nem voltak munkatársaim –, akkor alternatív megoldások irányába kezdtem elindulni, ez pedig a székhelyszolgáltatás intézménye volt.

 

Ami miatt szerintem hasznos dolog a székhelyszolgáltatás, az az, hogy megoldható, hogy ne otthon, hanem egy külsős helyen tároljuk általa a céges, hivatalos levelezést, ez pedig segít abban, hogy elkülöníthessük a magánéletet a munkától. Számomra ez azzal járt, hogy bár korábban saját lakcímemre volt bejelentve a cég, most átírtam a székhelyet a szolgáltató iroda címére. Ez belvárosi céggé is avanzsált nem mellesleg, bár a legnagyobb előny nem is ez, hanem az, hogy a székhelyszolgáltatás leveszi a vállamról azokat a terheketkülső, amikkel a papírmunka korábban járt, illetve nem utolsó szempont, hogy a cég, akikkel kapcsolatban vagyok, a Céghmester, a székhelyszolgáltatáson kívül egyéb céges szolgáltatásokat is elérhetővé tesz számomra. Egy új cég alapítása esetén a cégalapítás szolgáltatásukat vehetném igénybe, ezen felül vannak könyvelő és cégközvetítő szolgáltatásaik is.

 

Természetesen később, amikor már nagyobb volt a cégem, amikor már több munkatársam, illetve titkárnőm is volt, akkor már nem volt szükségem a székhelyszolgáltatásra. Ennek ellenére mégis ajánlom ezt a lehetőséget, elsősorban magánvállalkozóknak, ha kedvező áron keresnek céges szolgáltatást.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Üzlet